Wat is een druppelbril?

Een druppelbril is een bril met kleine voorgeboorde gaatjes in de brillenglazen, om uw oogdruppels makkelijk zelf te kunnen toedienen.

Waarom een druppelbril gebruiken?

De bril zorgt ervoor dat de oogdruppels in uw oog terecht komen in plaats van ernaast, omdat u de druppelflacon precies op de juiste hoogte en afstand van uw oog kunt houden. Omdat u na de staaroperatie de ogen regelmatig moet druppelen is de dit het perfecte hulpmiddel. Ook voor ouderen en mensen met minder goede motoriek en coördinatie wordt het makkelijker om de druppels toe te dienen.

Hoe gebruik ik de oogdruppels met de druppelbril?

U pakt het flesje oogdruppels en steekt het in het kleine gaatje aan de buitenkant van de bril. U zet de bril op en leunt met uw hoofd achterover en kunt nu gemakkelijk doseren door in het flesje te knijpen. Knipper een paar keer met uw ogen en u bent klaar!

Waar koop ik een druppelbril?

De druppelbril is onderdeel van onze complete staarbox; een slimme 4-delige brillenset voor de nazorg van een staaroperatie. Naast de druppelbril ontvangt u ook een leesbril, een multifocale bril, een polariserende zonnenvoorhanger en een luxe opberg-etui met ritssluiting.

En dat allemaal voor slechts €69,- inclusief gratis verzending.

BESTEL HIER
staarbox-nazorg-staar-brillenset-smart4eyes-staaroperatie
Van boven naar beneden ziet u de mulifocalebril met zonnevoorhanger, de leesbril en de druppelbril.