Goed voorbereid op een staaroperatie

Je wordt binnenkort geopereerd aan staar. Je huidige bril voldoet dan niet meer, het behandelde oog krijgt een andere sterkte. De oogarts streeft er naar dat je na de behandeling geen bril meer nodig hebt om ver-weg te kijken. Met de staarbox ben je goed voorbereid op de staaroperatie en stimuleer je het behandelde oog op alle afstanden weer een scherp en helder beeld te vormen. Met de 3 brillen en de zonnevoorhanger in de staarbox ben je goed voorbereid op een staaroperatie. Veilig en betaalbaar.

Wees zuinig op je ogen, je hebt er maar twee.

We willen dat je goed voor je ogen zorgt na een staar operatie. Daarom hebben we in samenwerking met oogartsen en opticiens de staarbox ontwikkeld; een set van 3 brillen en een zonnevoorhanger waarmee je geopereerde oog wordt ondersteund en ontzien. Een handige betaalbare box met alle ingrediënten voor na je staaroperatie.

Uw ogen en de staarbox

Er is de laatste jaren hard gewerkt aan steeds betere apparatuur, en een innovatie slag gemaakt in de kwaliteit van de implantaat lenzen. Grote kans dat je na de staaroperatie geen bril meer nodig hebt om ver-weg te kijken. Ondanks de goede zorg van de oogarts, is het wel aan te bevelen een bril te dragen tijdens het genezingsproces. Zo bescherm je het kwetsbare oog tegen vuiltjes en stof en voorkom je infecties. Met de beschermende bril kan je prima kijken en lezen. Zo stimuleer je het behandelde oog weer een scherp beeld te vormen. Ook werkt de pupil nog niet goed daardoor heb je last van licht en schitteringen. De zonnevoorhanger bied dan uitkomst, zo kan je kijken en lezen in de zon. Er moet dagelijks gedruppeld worden, de druppel bril is daarbij een handig hulpmiddel om zelf je ogen te druppelen.

Bestel nu de staarbox, zo bent u goed voorbereid op een staatoperatie !

Meer weten over Smart4eyes

Smart4eyes heeft slimme oplossingen voor ogen. Neem contact met ons op.

Smart4eyes-logo