brochure-voorbeeld-staar-informatie-operatie-onderzoek-nazorg

Meer Informatie over Staar?

Download de GRATIS brochure >>

Zorg voor uw ogen na de staaroperatie

Na de staaroperatie is het belangrijk dat u uw ogen goed verzorgt, oogdruppels gebruikt en uw oog zo goed mogelijk beschermt tegen vuil, UV licht en uitdrogen voor sneller herstel.

De staarbox van Smart4Eyes bestaat uit een multifocale bril, een druppelbril, een leesbril en een polariserende zonnevoorhanger voor optimale nazorg na uw staaroperatie. Hieronder vindt u informatie over de brillen die in de staarbox zitten.

Multifocale bril na staaroperatie

Smart4eyes-staarbox-multifocalebril

Natuurlijk kun je een glas uit je oude bril laten halen voor het oog dat is geopereerd. Maar zou het niet veel veiliger zijn als je tijdelijk een andere bril gebruikt? Onze multifocale bril bijvoorbeeld. Die is perfect voor na je staar operatie. Je kijkt er mee in de verte, kunt er mee lezen en op een beeldscherm kijken. En je ogen zijn beschermd tegen stof en vuiltjes, zo voorkom je infecties.

Druppelbril voor makkelijk toedienen oogdruppels

Smart4eyes-staarbox-druppelbril

Na een staar operatie moet het geopereerde oog gedurende 3 weken regelmatig gedruppeld worden. En dat is lastiger dan je denkt. Met de druppelbril is dat een stuk gemakkelijker. In de druppelbril zitten verschillende gaatjes waarin de meeste druppelflacons passen, waardoor de druppels ook echt in je oog belanden in plaats van ernaast.

Leesbril voor meer comfort na staaroperatie

Smart4eyes-staarbox-leesbril

Ver kijken is meestal geen probleem meer na een staar operatie. Maar om de krant te lezen of achter de computer te werken heb je nog wel wat hulp nodig. Een goede ontspiegelde leesbril helpt je op weg.

UV oogbescherming met polariserende zonnevoorhanger

Smart4eyes-staarbox-polariserende-zonnevoorhanger

Het pas geopereerde oog is gevoelig voor licht, dat komt omdat de pupil nog niet goed werkt. De polariserende zonnevoorhanger met UV filter beschermt je ogen tegen zonlicht en UV straling.

staarbox-nazorg-staar-brillenset-smart4eyes-staaroperatie
De staarbox met mulifocale bril met zonnevoorhanger, de leesbril en de druppelbril

Bescherm uw ogen met de Staarbox van Smart4Eyes.

Slechts €69,- incl. gratis verzending voor de set met drie brillen, zonnevoorhanger én opbergdoos.

BESTEL HIER DE STAARBOX

brochure-voorbeeld-staar-informatie-operatie-onderzoek-nazorg

Meer Informatie over Staar?

Download de GRATIS brochure: